fbpx
089 860 6487 izzida@mail.bg

Парцел село Баня

Къщи за гости с лятна кухня и развлекателен басейн  в местността „Аланя”, в землището на с.Баня.

За мястото..

       Къщи за гости с лятна кухня и развлекателен басейн се намират в местността „Аланя”, в землището на с.Баня, на 300.00 м. от регулационните граници на населеното място между две улици с югозападно изложение. Село Баня е разположено в подножието на източната част на Стара планина, на 6 км от Черноморското крайбрежие Селцето е много красиво и привлекателно , далеч от шума на големия град . Това съчетание на планински и морски климат прави с.Баня атрактивно и предпочитано място за отдих и доста подходящо за семейни почивки. Намира на 18 км от к.к.Слънчев бряг, на 25 км от града-музей Несебър, на 65 км от големите административни центрове Бургас и Варна, и на 50 км от летище Сарафово. 

Най-близкият плаж до с. Баня е Иракли – едно от последните „диви“ места по българското Черноморие, където все още може да се открия невероятна природа, чиста вода и красив скален бряг. Заливът има огромна плажна ивица (повече от 3 км), която достига до нос Емине. В региона почти няма инфраструктура.

Мястото се посещава предимно от млади хора, които загърбват липсата на удобства и се сливат с природата. Има много палатки и цели семейства живеят там от юни до септември.

Иракли попада в списъка на защитените територии. Целта е да се опазят типичните крайбрежни хабитати на редки и застрашени растителни видове, както и множество птици.

Първият и единствен по рода си в България център за рехабилитация и размножаване на костенурки се намира в полите на Стара планина, до село Баня. Освен костенурки тук могат да се наблюдават и снимат интересни видове птици.Изградени са две тераси, които са снабдени с бинокли, откъдето могат да се наблюдават птици през цялата година, както и живота на костенурките „от птичи поглед“.

Всяка къща е с РЗП 232.00 м2. На 1-ви етаж са разположени дневна, кухня, трапезария, баня-WC, сауна и джакузи. Стаите за нощувка са разположени на 2-ри етаж – 3 бр. и на таванския етаж – 1 бр. За всяка стая е осигурена самостоятелна баня със санитарен възел и тераса. 

В имота са предвидени две двуетажни къщи, огледално разположени една спрямо друга и на 8.00 м. разстояние. 

Между двете къщи за гости, свързано с тях се разполага лятна кухня за отдих и складова площ за обслужване. Предвидени са места за хранене на открито и за двете къщи и изграждане на открит развлекателен басейн за възрастни с дълбочина 1.40 м. и детски такъв с дълбочина 0.35 м., на две нива с преливник между тях. 
В проекта е заложено и изграждане на пречиствателна станция за отпадните води, богато озеленяване и ограда

Ние ще ви помогнем с обзавеждането.

 Фирмата предлага изпълнение на обекта до ключ. Можем да облекчим ангажимента, които представлява обзавеждането на една къща. Дългогодишния ни опит в строителството ни е осигурила нужните контакти за да предмине този процес гладко и без проблемно.  На изображенията може да видите възможни интериорни решения от предишни обекти. 

Още оферти

Офис в центъра на Бургас

Продаваме офис в супер центъра на минути от морската градина и главните улици. 

Ателие на брега на морето

Представете си, че заспивате и се събуждате на метри от плажа. Продаваме обзаведено студио на първа линия в Черноморец.

Black Sea Homes

Комплекс от четири еднофамилни двуетажни къщи се намира на ул.”Родопи”, на 100 м. от централния плаж в гр.Черноморец и пристанището на града.