fbpx
089 860 6487 izzida@mail.bg

Къщи до морето Black Sea Homes 

Продаваме четири еднофамилни двуетажни къщи до морето на добра цена.

Вижте района.

В УПИ II-608, кв.4, /ПИ 81178.502.113/ гр.Черноморец, общ.Созопол

 Имотът се намира на ул.”Родопи”, на 100 м. от централния плаж в Черноморец и пристанището на града и се състои от четири еднофамилни двуетажни къщи.

От всяка една се открива панорама – море. Пространството около къщите е  озеленено, с индивидуално паркомясто зад всяка къща. 

Пред всяка има голяма веранда, а от откритата тераса на III- етаж се вижда целия залив и пристанището.

При проектирането на комплекса сме се стремили да създадем атмосфера на простор, уют и удобство.

Всички стаи в къщите са с тераса и просторни прозорци. Фасадите са решени с минерални мазилки в свежи цветове и рустик.

 

За градчето Черноморец

Черноморец се намира на 24 км. южно от Бургас и на 8 км. северно от Созопол. На това място бреговата ивица е разчупена от няколко живописни острова, между които се образуват четири залива. На брега на най-красвия от тези заливи е построен и Черноморец. В непосредствена близост се намират плажовете на Вромос и къмпинг Градина.

Черноморец привлича сърфиси, кайт сърфисти и други любители на екстермите водни спортове, а също така фотографи и къмпинг ентусиасти. В същото време самият град е малък, тих и спокоен. В паузите между интензивните летни преживявания туристите могат, да се почиват пълноценно.

За луксозното лустро на фасадите са използвани множество архитектурни орнаменти. Къщите се предлгат завършени както до тапа, така и до ключ според предпочитанията на клиента, което включва: СОТ, видеонаблюдение,  немска PVC дограма, входна врата-блиндирана, вътрешни врати MDF.

Всички тераси са с настилка от гранитогрес. Стени и тавани до шпакловка, включително подове със замаска. Със завършена вертикална планировка – алеи, паркоместа, озеленяване

%

Ниво на завършеност: пред акт 16

Място за отдих..

Семействата могат да оставят децата си да играят по тихите и слънчеви улици на Черноморец без нуждата от постоянен надзор. Това е лукс, недостъпен в забързаните градове и в големите курортни центрове с интензивен и напрегнат човеко-поток.

Освен плажове, Черноморец има и красиви околности. За любителите на разходките е подходяща местността Бакърлъка, която е на 20 мин. с кола от Черноморец. Пред посетителите на Бакърлъка се открива изумителна гледка – на Север погледът достига нос Емине, а на юг –Аркутино. За любителите на историята е подходяща ранновизантийската крепостна стена на нос Акра, която се намира в близост до залива Вромос.

Развите  на Черноморец последните години

Черноморец не разчита само на уникално красивите си плажове и местности. Градът непрекъснато развива и поддържа инфраструктурата си. Комуналните системи на Черноморец се поддържат в отлично състояние.

След внимателна преценка на архитектурния план на града са построени нови жилищни сгради, хотелски комплекси и увеселителни заведения. Модернезирано е рибното пристанище и е построена рибна борса, която снабдява ресторантите в Черноморец с прясни и разнообразни морски дарове.

Черноморец е идеалното място за всеки, който търси летните преживявания на Морето, екскурзиите в красиви местности и безметежието на слънчевите неделни следобеди.

Ние ще ви помогнем с обзавеждането.

 Фирмата предлага изпълнение на обекта до ключ. Фирмата разполага с интериорен дизайнер, които може да предложи интериорни решения за довършителни СМР и обзавеждане според предпочитанията на клиента.  Можем да облекчим ангажимента, които представлява обзавеждането на една къща. Дългогодишния ни опит в строителството ни е осигурила нужните контакти за да премине този процес гладко и без проблемно.  На изображенията може, да видите възможни интериорни решения. 

Още оферти

Офис в центъра на Бургас

Продаваме офис в супер центъра на минути от морската градина и главните улици. 

Ателие на брега на морето

Представете си, че заспивате и се събуждате на метри от плажа. Продаваме обзаведено студио на първа линия в Черноморец.

Парцел Село баня

Къщи за гости с лятна кухня и развлекателен басейн  в местността „Аланя”, в землището на с.Баня.