fbpx
089 860 6487 izzida@mail.bg

Зa  строителна фирма ИЗЗИДА ЕООД

Нашите услуги

Недвижими имоти

продажба и поддръжка на недвижими имоти в Бургас и Бургаска област.  

Строителство и ремонти на семейни, жилищни сгради и апартаменти.

Извършваме цялoстно строителство в град Бургас и Бургаска област.

Проектиране

изготвяме проекти и 3D визуализации

Строителна фирма Иззида ЕООД беше създадена с много ентусиазъм като еднолична фирма под името ЕТ„Иридон” през 1990 година в град Бургас, с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството. Фирмата се развиваше успешно благодарение на екипа от мениджъри и специалисти с високи професионални качества и опит, които спечелиха доверие и уважение. Съществен принос в развитието на фирмата има и подкрепата на нашите клиенти, партньори и приятели.

Разширявайки дейността си, няколко години по-късно фирмата се преобразува в дружество с ограничена отговорност „Иридон” ЕООД като включи в дейността си инвестиране, проектиране и строителство на нови сгради, и покупко-продажба на недвижими имоти. През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД.Компанията е построила множесвто обекта в град Бургас и в Бургаска област. Някои от построените от строителна фирма ИЗЗИДА имоти могат, да се видят на страница обекти . Някой от тях са:

ЖСК Акра в Черноморец

ЖСК ул. Средна Гора 27

ЖСК ул.”Ивайло” 53 с РЗП 4200 кв.м;

ЖСК ул”Иван Вазов”77 с РЗП 2000кв.м;

ЖСК ул.”Димитър Благоев” 26/28 с РЗП 3000 кв.м;

ЖСК ул.”Ал.Стамболийски” 78 с РЗП 1750кв.м;

реконструкция на книжарница ” ХЕЛИКОН”

По черноморието имаме изпълнени обекти в гр.Черноморец, вилно селище Червенка, Созопол, Приморско, с.Лозенец, Сл.бряг, Св.Влас, с.Тънково,Сарафово,с.Маленово,Несебър и други.

Вече 29 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане,вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти. 

Строителна фирма Иззида ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителите (ЦПРС) и е редовен член на Камарата на строителите в България Сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството ISO 9001: 2008, за управление на околната среда ISO 14001:2004 и за управление на безопасните условия на труд OHSAS 18001:2007.

Фирмата има лиценз за строителство на обекти от 3-та до 5-та категория. 

Няма  прекалено голям или малък проект

Строителна фирма ИЗЗИДА приема поръчки за строителство на всички типове и видове сгради и съоръжения по идеен проект на клиента или по архитектурен план, изготвен от архитектурния отдел на строителната фирма. Компанията предлага цялостни решения като главен изпълнител на сгради и съоръжения и развива инвестиционна дейност в собствени проекти.

  • Строително-монтажна дейност
  • Строителство срещу обезщетение
  • Външен дизайн
  • Вътрешно обзавеждане
  • Реновиране и реставрация
  • Архитектура и проектиране

 

В момента сме изпълнител и инвеститор на малък затворен комплекс дт къщи в гр. Черноморец на 100 метра от централния плаж. Това ни радва, но също така то е сериозно предизвикателство при разработването и изграждането на всеки следващ обект.

Пътят, който извървяхме през тази 28 години за да се утвърдим в бранша беше дълъг и труден. В същото време това ни дава сили да се изправим пред предизвикателствата на повече мащабни проекти, тъй като сме готови за новите реалности като членове на Европейския Съюз.

Изпълнените от нас проекти отговарят на европейските стандарти и ние сме горди, че привлякохме като клиенти и инвеститори граждани на Англия, Дания, Испания, Русия.Участвали сме в изграждането на голям курортен комплекс върху 50дка в гр. Свети Влас на брега на морето, с инвеститор “Идън Девелъпментс”АД и подобен комплекс в с.Каблешково с инвеститор “Найт Интернешънъл” ООД. 

Фримата строи срещу обезщитение на собсвениците или закупените от нея терени. Реализирали  предимно сгради за живеене и такива със смесено предназначение–апартаменти, офиси, кабинети и магазини.

Сградите се изпълняват от работници с дългогодишен опит. Вложените материали са с доказано високо качество и имат съответните сертификати.

Иззида е марка не толкова на количеството сгради, а на качество на изпълнението!