0886873252 izzida@mail.bg

Black Sea Homes

Комплекс Black Sea Homes се намира на ул.”Родопи”, на 100 м. от централния плаж в гр.Черноморец и пристанището на града. Състои се от четири еднофамилни триетажни къщи.

Вижте района.

 В УПИ II-608, кв.4, /ПИ 81178.502.113/ гр.Черноморец, общ.Созопол

 Имотът се намира на ул.”Родопи”, на 100 м. от централния плаж в Черноморец и пристанището на града и се състои от четири еднофамилни триетажни къщи. От всяка една се открива панорама – море. Пространството около къщите е  озеленено, с индивидуално паркомясто зад всяка къща. 

Пред всяка има голяма веранда, а от откритата тераса на III- етаж се вижда целия залив и пристанището. При проектирането на комплекса сме се стремили да създадем атмосфера на простор, уют и удобство. Всички стаи в къщите са с тераса и просторни прозорци. Фасадите са решени с минерални мазилки в свежи цветове и рустик.

 

За луксозното лустро на фасадите са използвани множество архитектурни орнаменти. Къщите се предлгат завършени както до тапа, така и до ключ според предпочитанията на клиента, което включва: СОТ, видеонаблюдение,  немска PVC дограма, входна врата-блиндирана, вътрешни врати MDF. Всички тераси са с настилка от гранитогрес. Стени и тавани до шпакловка, включително подове със замаска. Със завършена вертикална планировка – алеи, паркоместа, озеленяване

%

Ниво на завършеност: пред акт 16

Ние ще ви помогнем с обзавеждането.

 Фирмата предлага изпълнение на обекта до ключ. Фирмата разполага с интериорен дизайнер, които може да предложи интериорни решения за довършителни СМР и обзавеждане според предпочитанията на клиента.  Можем да облекчим ангажимента, които представлява обзавеждането на една къща. Дългогодишния ни опит в строителството ни е осигурила нужните контакти за да премине този процес гладко и без проблемно.  На изображенията може да видите възможни интериорни решения. 

Още оферти

Офис в центъра на Бургас

Продаваме напълно обзаведен офис в супер центъра на минути от морската градина и главните улици. 

Ателие на брега на морето

Представете си, че заспивате и се събуждате на метри от плажа. Продаваме обзаведено студио на първа линия в Черноморец.

Парцел Село баня

Къщи за гости с лятна кухня и развлекателен басейн  в местността „Аланя”, в землището на с.Баня.