fbpx
089 860 6487 izzida@mail.bg

къща за продан в Червенка

Строителна фирма ИЗЗИДА Еоод Бургас продава семейна къща в месноста Червенка до Черноморец и плажа на Градина.

Къща на 5 минути от плажна ивица. Близо до къмпинг Градина. Къщата има зона за барбекю и гараж. В къщата има 3 сплани, голяма тераса с панорамна гледка към залива на Градина.  

Черноморец се намира на 24 км. южно от Бургас и на 8 км. северно от Созопол. На това място бреговата ивица е разчупена от няколко живописни острова, между които се образуват четири залива. На брега на най-красвия от тези заливи е построен и Черноморец. В непосредствена близост се намират плажовете на Вромос и къмпинг Градина. Черноморец привлича сърфиси, кайт сърфисти и други любители на екстермите водни спортове, а също така фотографи и къмпинг ентусиасти. В същото време самият град е малък, тих и спокоен.

 

За любителите на разходките е подходяща местността Бакърлъка, която е на 20 мин. с кола от Черноморец. Пред посетителите на Бакърлъка се открива изумителна гледка – на Север погледът достига нос Емине, а на юг –Аркутино. За любителите на историята е подходяща ранновизантийската крепостна стена на нос Акра, която се намира в близост до залива Вромос.

 

Червенка е вилна зона на 3 km южно от гр. Черноморец. Намира се на 27 km от Бургас в посока към Созопол. Има 10-тина улици, хубави къщи и чудесни скали за плажна ивица.

Плажът на „Червенка“ е част от голяма плажна ивица, разположена на юг от Черноморец и стигаща до Созопол. Тя обхваща едни от най-красивите и предпочитани плажове по южното Черноморие на България – къмпинги „Градина“ и „Златна рибка“. Плажната ивица е просторна, а морската вода плитка и почти през целия сезон топла. Пясъкът е ситен и златист, като в северния край на плажа има много скали, където хората плуват с шнорхели. Недостатък е, че в близост до плажа има много строежи, няма хубави пътища, но въпреки това много хора посещават мястото. Има заведения за хранене.

Нос Червенка е защитена територия от категорията природна забележителност.

.

Още оферти

Офис в центъра на Бургас

Продаваме офис в супер центъра на минути от морската градина и главните улици. 

Ателие на брега на морето

Представете си, че заспивате и се събуждате на метри от плажа. Продаваме обзаведено студио на първа линия в Черноморец.

Black Sea Homes

Комплекс от четири еднофамилни двуетажни къщи се намира на ул.”Родопи”, на 100 м. от централния плаж в гр.Черноморец и пристанището на града.