0886873252 izzida@mail.bg

Зa нашата фирма

Какво правим

Недвижими имоти

продажба и поддръжка  

Строителство и ремонтна дейност

Извършваме цялстни строежи в град Бургас и Бургаска област

Проектиране

изготвяме проекти и 3д визуализации

За фирма ИЗЗИДА ЕООД

Строителна фирма „Иззида” ЕООД беше създадена с много ентусиазъм като еднолична фирма под името ЕТ„Иридон” през 1990 година в град Бъргас, с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството. Фирмата се развиваше успешно благодарение на екипа от мениджъри и специалисти с високи професионални качества и опит, които спечелиха доверие и уважение. Съществен принос в развитието на фирмата има и подкрепата на нашите клиенти, партньори и приятели.

Разширявайки дейността си, няколко години по-късно фирмата се преобразува в дружество с ограничена отговорност „Иридон” ЕООД като включи в дейността си инвестиране, проектиране и строителство на нови сгради, и покупко-продажба на недвижими имоти.В град Бургас имаме построени следните обекти:

ЖСК Акра в Черноморец

ЖСК ул. Средна Гора 27

ЖСК ул.”Ивайло” 53 с РЗП 4200 кв.м;

ЖСК ул”Иван Вазов”77 с РЗП 2000кв.м;

ЖСК ул.”Димитър Благоев” 26/28 с РЗП 3000 кв.м;

ЖСК ул.”Ал.Стамболийски” 78 с РЗП 1750кв.м;

реконструкция на книжарница ” ХЕЛИКОН”

По черноморието имаме изпълнени обекти в гр.Черноморец, вилно селище Червенка, Созопол, Приморско, с.Лозенец, Сл.бряг, Св.Влас, с.Тънково,Сарафово,с.Маленово,Несебър и други.През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД. Вече 28 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане,вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти. Фирмата има лиценз за строителство на обекти от 3-та до 5-та категория. 

Няма  прекалено голям или малък проект

В момента сме изпълнител и инвеститор на малък затворен комплекс дт къщи в гр. Черноморец на 100 метра от централния плаж. Това ни радва, но също така то е сериозно предизвикателство при разработването и изграждането на всеки следващ обект.Пътят, който извървяхме през тази 28 години за да се утвърдим в бранша беше дълъг и труден. В същото време това ни дава сили да се изправим пред предизвикателствата на повече мащабни проекти, тъй като сме готови за новите реалности като членове на Европейския Съюз.

Изпълнените от нас проекти отговарят на европейските стандарти и ние сме горди, че привлякохме като клиенти и инвеститори граждани на Англия, Дания, Испания, Русия.Участвали сме в изграждането на голям курортен комплекс върху 50дка в гр. Свети Влас на брега на морето, с инвеститор “Идън Девелъпментс”АД и подобен комплекс в с.Каблешково с инвеститор “Найт Интернешънъл” ООД. 

Имате обект предвид?

Да се захващаме..