fbpx
089 860 6487 izzida@mail.bg

 Ателие на първа линия.

Искате да дишате морски въздух и да заспивате със шума на вълните,

да се събуждате с изгрева на морето?

Ние ви предлагаме ателие на брега на морето,

на 4 мерта от пясъка на централния плаж на Черноморец.

За ателието

Помещението се състои от стая и баня с тоалетна, като има възможност за монтаж на кухня. Луксозно изпълнение заедно с мебелите и климатик – само сега за 1150 на квадрат. Площа на ателието е 32 кв. м.

В близост до имота има множество капани, както и ресторани също така има магазини за хранителни стоки.

Пристанището на Черномроец е срещу имота. Лятно време от там можете, да направите разходка с корабче или да овеселителения парк на 150 метра от ателието.

 

За градчето Черноморец

Черноморец се намира на 24 км. южно от Бургас и на 8 км. северно от Созопол. На това място бреговата ивица е разчупена от няколко живописни острова, между които се образуват четири залива. На брега на най-красвия от тези заливи е построен и Черноморец. В непосредствена близост се намират плажовете на Вромос и къмпинг Градина.

Черноморец привлича сърфиси, кайт сърфисти и други любители на екстермите водни спортове, а също така фотографи и къмпинг ентусиасти. В същото време самият град е малък, тих и спокоен. В паузите между интензивните летни преживявания туристите могат, да се почиват пълноценно.

Място за отдих..

Семействата могат да оставят децата си да играят по тихите и слънчеви улици на Черноморец без нуждата от постоянен надзор. Това е лукс, недостъпен в забързаните градове и в големите курортни центрове с интензивен и напрегнат човеко-поток.

Освен плажове, Черноморец има и красиви околности. За любителите на разходките е подходяща местността Бакърлъка, която е на 20 мин. с кола от Черноморец. Пред посетителите на Бакърлъка се открива изумителна гледка – на Север погледът достига нос Емине, а на юг –Аркутино. За любителите на историята е подходяща ранновизантийската крепостна стена на нос Акра, която се намира в близост до залива Вромос.

Развите  на Черноморец последните години

Черноморец не разчита само на уникално красивите си плажове и местности. Градът непрекъснато развива и поддържа инфраструктурата си. Комуналните системи на Черноморец се поддържат в отлично състояние.

След внимателна преценка на архитектурния план на града са построени нови жилищни сгради, хотелски комплекси и увеселителни заведения. Модернезирано е рибното пристанище и е построена рибна борса, която снабдява ресторантите в Черноморец с прясни и разнообразни морски дарове.

Черноморец е идеалното място за всеки, който търси летните преживявания на Морето, екскурзиите в красиви местности и безметежието на слънчевите неделни следобеди.

Още оферти

Офис в центъра на Бургас

Продаваме офис в супер центъра на минути от морската градина и главните улици. 

Black Sea homes

Комплекс от четири еднофамилни двуетажни къщи се намира на ул.”Родопи”, на 100 м. от централния плаж в гр.Черноморец и пристанището на града.

Парцел Село баня

Къщи за гости с лятна кухня и развлекателен басейн  в местността „Аланя”, в землището на с.Баня.