Черноморец

Черноморец е малко китно градче по Южното Черноморие на 25 км от гр. Бургас, само на 35 км от Международно Летище Бургас и на 9 км от Созопол. Разположен е в един от най-тихите заливи по Южното Черноморие.

Черноморец е събрал в себе си цялата красота на черноморското крайбрежие и по принцип е уникално място тъй като има 5 плажа,разделени от невероятно красиви скалисти брегове.На 1км. от Черноморец се намира прекрасния залив Вромос, който често е предпочитан от любителите на подводния рибилов.А на 2км. се намира един от най-прекрасните плажове на Бургаското черноморие-къмпинг “Градина”, който е по известен като “Царският плаж”.Черноморец предлага отлични условия за риболов,сърф,скокове във вода,возене на банан,гмуркане,каране на скутери и джетове,морски разходки с яхти,лодки,катамарани и много други.

Черноморец е прекрасно градче, съчетаващо в себе си уникална природа,съвременна туристичекса база и гостоприемно месно население.Тих и спокоен курорт, подходящ за пълноценна почивка.Именно тук, можете да преоткриете вълшебната красота на Черно море.