За Нас

Минало и Настояще


“Иззида” ЕООД беше създадена с много ентусиазъм като еднолична фирма под името ЕТ„Иридон” през 1990 година с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството. Фирмата се развиваше успешно благодарение на екипа от мениджъри и специалисти с високи професионални качества и опит, които спечелиха доверие и уважение. Съществен принос в развитието на фирмата има и подкрепата на нашите клиенти, партньори и приятели.

Разширявайки дейността си, няколко години по-късно фирмата се преобразува в дружество с ограничена отговорност „Иридон” ЕООД като включи в дейността си инвестиране, проектиране и строителство на нови сгради, и покупко-продажба на недвижими имоти.В град Бургас имаме построени следните обекти: ЖСК ул.”Ивайло” 53 с РЗП 4200 кв.м; ЖСК ул”Иван Вазов”77 с РЗП 2000кв.м;ЖСК ул.”Димитър Благоев” 26/28 с РЗП 3000 кв.м; ЖСК ул.”Ал.Стамболийски” 78 с РЗП 1750кв.м; реконструкция на книжарница ” ХЕЛИКОН” и други.По черноморието имаме изпълнени обекти в гр.Черноморец, вилно селище Червенка, Созопол, Приморско, с.Лозенец, Сл.бряг, Св.Влас, с.Тънково,Сарафово,с.Маленово,Несебър и други.През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД. Вече 22 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане,вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти.

Изпълнените от нас проекти отговарят на европейските стандарти и ние сме горди, че привлякохме като клиенти и инвеститори граждани на Англия, Дания, Испания, Русия.Участвали сме в изграждането на голям курортен комплекс върху 50дка в гр. Свети Влас на брега на морето, с инвеститор “Идън Девелъпментс”АД и подобен комплекс в с.Каблешково с инвеститор “Найт Интернешънъл” ООД.В момента сме изпълнител и инвеститор на сграда със смесено предназначение на брега на морето в Черноморец. Това ни радва, но също така то е сериозно предизвикателство при разработването и изграждането на всеки следващ обект.Пътят, който извървяхме през тази 22 години за да се утвърдим в бранша беше дълъг и труден. В същото време това ни дава сили да се изправим пред предизвикателствата на повече мащабни проекти, тъй като сме готови за новите реалности като членове на Европейския Съюз.

Изградена и внедрена Интегрирана система за управление (ИСУ) по качеството и околната среда съгласно изискванията на  ЕNISO 9001:2008 и  ЕNISO 14001:2004

ДЕКЛАРАЦИЯ

СЕРТИФИКАТ

Фирмата се помещава на ул. “Средна Гора” №27